Πώς να επιλέξεις δώρο για την κοπέλα σου

Ποιος είπε ότι η αγορά δώρων για την κοπέλα σου είναι δύσκολη; Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις πόσο απλά και εύκολα μπορείς να επιλέξεις δώρο για την κοπέλα σου και μάλιστα να την εντυπωσιάσεις! 

Ξεκινώντας, λοιπόν, έχε υπόψιν ότι για να επιλέξεις ένα καλό δώρο που θα της αρέσει και θα εκτιμήσει, πρέπει να λάβεις υπόψη ορισμένα βασικά πράγματα. Ποια είναι όμως αυτά τα πράγματα στα οποία πρέπει να εστιάσεις;

  1. Πρέπει να βεβαιωθείς ότι το δώρο που αγόρασες δεν είναι κάτι που έχει ήδη δει, αλλά είναι κάτι νέο ή/και διασκεδαστικό.
  2. Μην προσπαθήσεις να αγοράσεις ηλεκτρονικές συσκευές για το σπίτι της. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έτσι δείχνεις ότι δεν σε ενδιαφέρει η σκέψη και οι επιθυμίες της.
  3. Υπάρχουν κάποιες κλασικές και προσιτές ιδέες δώρων, που εκτιμούν –κατά ένα μεγάλο ποσοστό– οι γυναίκες:

α) Μια ρομαντική ξενάγηση/ταξίδι

β) Κοσμήματα

γ) Αρώματα

δ) Λουλούδια

ε) Κουτιά με σοκολατάκια

ζ) Χαριτωμένα αρκουδάκια

η) Εσώρουχα

  • Σκέψου ένα προσωπικό δώρο που αντικατοπτρίζει τη γοητεία της σχέσης σας ή βρες κάποια θέματα που αγαπά η ίδια. Αν η σχέση σας είναι ακόμη στην αρχή, τότε μπορείς να της δώσεις κάτι γενικό και κλασικό όπως μια κούπα με φωτογραφίες, ένα δαχτυλίδι, μια κορνίζα κ.λπ.
  • Αγόρασε ένα ρομαντικό δώρο για την κοπέλα σου ή ένα δώρο που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά. Τέτοιες επιλογές δώρων για ζευγάρια είναι εισιτήρια για συναυλίες, βαζάκια με γράμματα αγάπης, ταξίδια κ.λπ. Μπορείς επίσης να της δώσεις ένα κουπόνι αγορών, κάτι το οποίο είναι ιδανικό αν δεν γνωρίζεις ακόμη τα γούστα της.
  • Κάνε της ένα συναισθηματικό δώρο. Για παράδειγμα, αν θέλει να επισκεφτεί κάποιο μέρος, τότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα όμορφο πλάνο για το ταξίδι της. Θα χαρεί ιδιαίτερα αφού θα δει το όνειρό της να πραγματοποιείται.
  • Δημιούργησε το τέλειο ρομαντικό δείπνο. Σκέψου τη μεταφορά της εκεί, τον χώρο που θα δημιουργήσεις (π.χ. λουλούδια, τραπεζομάντηλα και μουσική) και το τι θα φάτε (πρέπει να είναι κάτι που της αρέσει). Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει είτε εσένα ως σεφ είτε ένα καλό ή πολυτελές εστιατόριο. Μπορείς επίσης να της δώσεις ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα σε σχήμα καρδιάς ή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ζητώντας να παιχτεί το αγαπημένο της ή ένα ρομαντικό τραγούδι. Να είσαι σίγουρος· αυτή τη μέρα θα τη θυμάται για πάντα!

Bonus συμβουλές:

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Διάβασε τις Bonus συμβουλές μας για το πώς να επιλέξεις δώρο για την κοπέλα σου και δεν θα βγεις χαμένος.

  1. Περιηγήσου στα social media της και βρες τι της αρέσει να κάνει ή τι ανεβάζει για να πάρεις μια ιδέα.
  2. Σκέψου τι της λείπει και τι μπορεί να χρειάζεται.
  3. Έχε στο νου σου αυτά που έχει ήδη.
  4. Εκμεταλλεύσου τα δικά σου ταλέντα, π.χ. ζωγράφισε έναν πίνακα ή το πορτρέτο της.
  5. Μάθε τα ενδιαφέροντα, τις συλλογές και τα χόμπι της.
  6. Μάθε τι φαγητό προτιμάει και ποια είναι τα αγαπημένα της γλυκά.

Γράψε ένα σχόλιο..

Το email σου δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά