Πως να σχεδιάσετε την τέλεια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; 3+1 Υπέροχες ιδέες

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσείς αναρωτιέστε πως μπορείτε να οργανώσετε την τέλεια ημέρα για σας και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι άλλωστε η καλύτερη αφορμή για να γιορτάσετε με την/τον αγαπημένη/ο σας τον έρωτα και την αγάπη σας. Συναισθήματα μοναδικά και γεμάτα τρυφερότητα, που όλοι μας λατρεύουμε να νιώθουμε.

Ως ένας ύμνος στον έρωτα επομένως υπάρχουν μερικές όμορφες ιδέες για να σχεδιάσετε την τέλεια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τον δικό σας έρωτα και να δημιουργήσετε μια ανάμνηση που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην ψυχή και των δύο σας. Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε μερικές όμορφες ιδέες και προτάσεις για να σχεδιάσετε την τέλεια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

  1. Κάντε αρκετές μέρες πιο πριν κράτηση στο αγαπημένο σας εστιατόριο

Η οργάνωση είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας για να σχεδιάσετε μια τέλεια βραδιά γεμάτη έρωτα και τρυφερότητα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ξεκινήσετε την βραδιά σας απολαμβάνοντας πεντανόστιμες δημιουργίες στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Ένα ρομαντικό δείπνο με απολαυστικά πιάτα πάντα συνιστά μια πολύ όμορφη ιδέα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ωστόσο, πολύ σημαντικό είναι να μεριμνήσετε ώστε να κάνετε τουλάχιστον δέκα μέρες πριν την κράτηση σας καθώς ειδικά εκείνη την ημέρα πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να κάνουν μια κράτηση από νωρίς.

  1. Οργανώστε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή

Μια πολύ όμορφη και πραγματικά ξεχωριστή ιδέα είναι να οργανώσετε μια απόδραση ή ένα ταξίδι για σας και τον έρωτα σας. Μπορείτε να το ανακοινώσετε ως δώρο την ημέρα αυτή στο ταίρι σας μαζί με ένα όμορφο δείπνο ή να το σχεδιάσετε έτσι ώστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να την περάσετε σε ένα όμορφο μέρος αγκαλιά με τον/την αγαπημένο/η σας. 

Τα αναπάντεχα άλλωστε είναι πραγματικά και τα ομορφότερα και φυσικά αυτά που μένουν για πάντα στην μνήμη μας. Οι απλές στιγμές γεμάτες όμορφα λόγια είναι και αυτές που δημιουργούν συναισθήματα που φέρνουν ακόμα πιο κοντά ένα ζευγάρι.

  1. Ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας

Η οργάνωση και προετοιμασία ενός πανέμορφου ρομαντικού δείπνου στο σπίτι σας ίσως να είναι και η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.  Μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά ή να παραγγείλετε από όπου εσείς επιθυμείτε. Να επιλέξετε ένα ωραίο κρασί και να προετοιμάσετε εντυπωσιακά ορεκτικά για το τραπέζι.

Επιλέξτε χαλαρή και ρομαντική μουσική σε playlist, ώστε να μην παρεμβαίνουν διαφημίσεις, και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και μικρά κεριά. Φροντίστε ώστε τα κεριά να έχουν μια γλυκιά και διακριτική μυρωδιά και όχι κάτι το πολύ έντονο. Επίσης, μη παραλείψετε το επιδόρπιο διότι είναι κάτι που αγαπάμε όλοι. Γλυκά με βάση την σοκολάτα αποτελούν πάντα μια πολύ καλή ιδέα.

  1. Η επιλογή ενός συμβολικού δώρου

Πολλές είναι οι επιλογές σας όσον αφορά το δώρο που θα προσφέρετε στον αγαπημένο/η σας. Μπορείτε να επιλέξετε κάτι όμορφο που ξέρετε ότι επιθυμεί το ταίρι σας αλλά το ιδανικό είναι να επιλέξετε κάτι συμβολικό που θα έχει στο επίκεντρο εσάς τους δυο, όπως για παράδειγμα την δημιουργία ενός φωτογραφικού άλμπουμ που θα απεικονίζει εσάς του δυο και τις στιγμές, τα ταξίδια και τις εμπειρίες σας ή αν αφορά την αγαπημένη σας μια όμορφη σύνθεση από λουλούδια είναι πάντα μια πολύ γλυκιά ιδέα.

Μπορείτε επίσης να δείτε στο e-shop μας την δική μας μοναδική επιλογή που δεν είναι άλλη από το Eros Rose Bear. Ένα προσωποποιημένο δώρο το οποίο μένει αναλλοίωτο στο χρόνο και θα σας θυμίζει για πάντα τις ομορφότερές σας στιγμές.

Ελπίζουμε να σας δώσαμε την κατάλληλη έμπνευση που χρειαζόσασταν και μερικές όμορφες ιδέες και προτάσεις για να οργανώσετε και εσείς την τέλεια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για το ταίρι σας. Αφεθείτε και απολαύσετε την ημέρα αυτή ως την καλύτερη αφορμή για να έρθετε ακόμα πιο κοντά και να υμνήσετε τον δικό σας μοναδικό έρωτα.